Studente heeft seks voor drank

Emma Gould is de reïncarnatie van de breezerslet. De Britse studente doet namelijk alles om aan drank te komen. Zo is de 22-jarige dame met zeker twintig kerels de koffer ingedoken en heeft ze zelfs de hoer gespeeld, om vervolgens een flink offer te brengen aan ome Bacchus.

De mooie Emma (pics) begon met drinken toen ze slechts 15 jaar oud was. Ieder weekend zat ze met vriendinnen shotjes achterover te slaan. Op haar zeventiende sloeg ze al vijf whiskeys van vaderlief achterover, om vervolgens verder te zuipen met haar vrienden. "Door de drank kreeg ik meer zelfvertrouwen", bekent ze. "Ik was 's weekends altijd dronken. Op mijn achttiende had ik al met twintig jongens geneukt."

Datzelfde jaar verliet de blondine het ouderlijk huis. Ze ging aan de universiteit medicijnen studeren. Maar dat ging niet lang goed. "In het tweede studiejaar dronk ik bijna iedere dag een halve fles wodka en een fles wijn." Op een gegeven moment dronk ze zelfs honderd alcoholische versnaperingen per dag!

In november 2011, haar derde studiejaar, verzoop ze haar hele studiebeurs van 3.000 pond. Omdat ze besefte dat ze niet tot de lelijke Britse dames behoort, besloot ze de hoer te spelen om aan drank te komen. Haar eerste klant was een kerel van een jaar of 50. Zo dronken als ze was, vergat ze te neuken met een condoom. "Het was afschuwelijk. Na een half uur was hij klaar. Hij betaalde me en bracht me terug."

Desondanks besloot ze op een tweede klant te wachten. Deze kreeg van Emma een pijpbeurt. "Zodra hij klaar was, liep ik naar de supermarkt voor wodka om de ranzige smaak uit mijn bek te krijgen." Uiteindelijk kreeg ze nog twee klanten die ook ieder 50 pond betaalden. Ze had met het tijdelijke bijbaantje 200 pond verdiend: genoeg voor een weekje doorzuipen.

Uiteindelijk kwam ze erachter dat ze zo niet langer meer wilde leven. De studente woont, in afwachting van opname in een ontwenningskliniek, weer tijdelijk bij haar ouders. Zij zijn echter verplicht hun dochter te voorzien van drank. In een keer afkicken zou namelijk dodelijk kunnen zijn.