Gezocht: Feuten en figuranten voor bioscoopfilm

Altijd al een rol willen spelen in een film? De Nederlandse productie Feuten geeft je de kans. De televisieserie van BNN verschijnt op het witte doek en is op zoek naar figuranten.

De opnames voor deze film gaan in mei 2013 van start. De film wordt een opzichzelfstaand verhaal, maar wel gebaseerd op de succesvolle televisieserie. Er zijn wederom rollen weggelegd voor Manuel Broekman, Tim Murck en Hanna Verboom. Regie is in handen van Lourens Blok en binnenkort zullen de overige rollen bekend gemaakt worden.

Voor de filmopnames zijn de studenten van HSC Mercurius op zoek naar figuranten. Zij hebben daarvoor – uiteraard geheel op eigen wijze, een videoboodschap opgenomen. Op de website kan je je inschrijven.

 Waarde leden en knorren,

Zoals u wellicht ter ore is gekomen starten we in mei met de opnames van de film Feuten, waarin onze mooie vereniging centraal staat.
De producenten van
Feuten geven u de kans om te figureren in dit ware spektakel. Denkt u capabel genoeg te zijn om te figureren in onze film, schrijft u zich dan nu in via onderstaand formulier en bid op een goede afloop.

Wij zien u verschijnen op de filmset en groeten u,
mede namens BNN, Pupkin Film en Independent Films

Senaat HSC Mercurius.