[NBA] Ook Denver Nuggets blijft winnen

Naast de lange zegereeks van Miami Heat is ook Denver Nuggets al een tijd ongeslagen in de NBA. De ploeg uit Colorado boekte donderdag tegen Philadelphia 76ers een benauwde 101-100 zege, de veertiende op rij. De Sixers wonnen al zestien uitwedstrijden op rij niet meer.

Denver begon prima aan de wedstrijd, maar liep nooit ver weg bij de bezoekers uit Philadelphia. In het vierde kwart kwamen de Sixers langszij en zelfs op voorsprong. Met nog 7,1 seconden op de klok verzuimde Evan Turner vanaf de vrijeworplijn de zege zeker te stellen. Bij 100-95 zag hij de bal twee keer uit de basket stuiteren.

Vervolgens eiste Cory Brewer een hoofdrol voor zich op. De forward van de Nuggets gooide eerst zijn vijfde driepunter raak en probeerde het even later nog een keer. Hij miste, maar een op hem gemaakte overtreding leverde hem drie vrije worpen op bij een 100-98 achterstand. Met nog 2,1 seconden op de klok gooide hij drie keer raak.

Chicago Bulls verloor in eigen huis van Portland Trail Blazers: 89-99. Sacramento Kings won thuis met 101-98 van Minnesota Timberwolves.