Heleen van Royen heeft een ban op facebook

Heleen van Royen heeft weer een pikante foto van zichzelf gepubliceerd. De 47-jarige schrijfster plaatste een foto op Twitter waarop een blote borst te zien is.

"Wat zal ik vandaag eens gaan doen", schrijft Van Royen bij het kiekje, waarop ze met ontbloot bovenlichaam in de spiegel kijkt. Het is niet de eerste keer dat Heleen uit de kleren gaat.

Van Royen, die twee maanden geleden bekendmaakte te gaan scheiden van Ton, twitterde in augustus 2010 ook al een topless foto waarop haar armen haar borsten deels bedekken. Een paar jaar daarvoor poseerde ze naakt voor Playboy.

Update 0.54 uur
Inmiddels is duidelijk dat Heleen 24 uur verbannen zou zijn van Facebook vanwege het incident. De schrijfster heeft volgens het sociale medium 'de verklaring van rechten en verantwoordelijkheden' geschonden, zo laten onder andere de Gelderlander en het AD weten

Of dit daadwerkelijk het geval is, of dat wij voor de tweede keer in 24 uur tijd voor het publicitaire karretje van La Royen zijn gespannen...we zullen het nooit weten.