PSV wil Manolev alleen verkopen

Stanislav Manolev zal niet naar Fulham verkassen. De ploeg van trainer Martin Jol wilde de Bulgaarse rechtsback op huurbasis overnemen, maar Voetbal International weet te melden dat de Eindhovense ploeg de Bulgaar alleen wil verkopen.

Manolev wil graag bij PSV vertrekken, aangezien hij niet in de plannen van Dick Advocaat voor komt. Fulham heeft inmiddels de aandacht verlegd naar Vasilis Torosidis, speler van Olympiakos. Zaakwaarnemer Mino Raiola zal zodoende zijn zoektocht naar een nieuwe club voor Manolev moeten vervolgen.

Manolev, die inmiddels aan zijn vierde seizoen voor PSV bezig is en tot nu toe 76 competitieoptredens achter zijn naam heeft, heeft nog een contract tot de zomer van 2014. Sinds de komst van Advocaat maakt Manolev nauwelijks speelminuten meer. Dit seizoen maakte hij slechts tweemaal zijn opwachting.

De kans is wel aanwezig dat Manolev komend weekend zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen kan spelen. Achter de naam van Atiba Hutchinson staat momenteel een vraagteken.