FOK! wat een weer...Tijdelijk droog

Goedemorgen! Het was gisteren weer een treurige dag, want de zon hebben we op de meeste plaatsen niet of nauwelijks gezien. In de middag trok er een zwak regengebied over het land en ook na de regen klaarde het niet op. Vandaag ziet het er wel even iets beter uit, maar een stralende dag zal het niet gaan worden.

Vandaag is er namelijk vrij veel hoge bewolking aanwezig en de zon heeft daar toch wel wat moeite mee. Later op de dag zal de bewolking weer dikker gaan worden en tegen de avond gaat het weer eens regenen. Als de regen weggetrokken is volgen er nog een aantal buien. De temperaturen lopen bijzonder hoog op vandaag, want op veel plaatsen gaat het 11 tot 13 graden worden en dit komt doordat er een stevige zuidenwind staat die subtropische lucht naar ons land voert.

Zo stilletjesaan begint er nu toch een kleine verandering af te tekenen op de weerkaarten. Een hogedrukgebied lijkt zich in de loop van de komende week naar ons land uit te gaan breiden. Of dit aanleiding zal geven tot een wat kouder en stabieler weerbeeld is nog even afwachten, maar de eerste signalen lijken nu zichtbaar te worden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

WarmZou KlapMongeaul nog iets te klagen hebben vandaag? Afgelopen dagen niet denk ik!