Details van gratis update PES 2013

Konami maakt details bekend over de derde gratis update van PES 2013 voor op PlayStation 3, Xbox 360 en pc.
 

De gratis download, verkrijgbaar vanaf 20 december, verfijnt een aantal gameplayelementen op verzoek van de PES-fans. De mogelijkheid om spelers te wisselen tijdens online multiplayer-wedstrijden is weer toegevoegd in het spel. Ook kan er met de myPES-app meer uit de wedstrijd worden gehaald. Verder zijn de Master League Online-teams van de online versie verbeterd. Problemen met het online passen van de bal zijn opgelost en het probleem met de spelernummers in Master League Online is verholpen.

Er zijn nieuwe overwinningen die spelers op het veld vertonen en de scheidsrechter is in staat om betere buitenspel beslissingen te maken. Ook zijn de bewegingen van de spelers verbeterd en wordt er meer uitleg gegeven bij formatieveranderingen. Het besturen van de doelman en de mogelijkheden daarvan zijn ook verbeterd.

Konami geeft aan zich te blijven inzetten voor een nauwe samenwerking met de PES-fans om zo voortdurend de PES 2013-ervaring te verbeteren. Eventuele verdere DLC en verbeteringen zullen beschikbaar zijn op een permanente basis.

Patch