[NBA] Achtste zege op rij voor Oklahoma

Oklahoma City Thunder heeft zondagavond zijn achtste overwinning op rij behaald in de NBA. De basketballers uit Oklahoma waren met 104-93 te sterk voor Indiana Pacers. Kevin Durant was topscorer met 27 punten, Kevin Martin voegde daar 24 punten aan toe. Oklahoma is de koploper in de Western Conference.

Carmelo Anthony luisterde zijn rentree bij New York Knicks op met 34 punten. De sterspeler bezorgde zijn ploeg daarmee een 112-106 zege op Denver Nuggets. Anthony had de laatste twee duels gemist vanwege een vingerblessure. De Knicks, die leiden in de Eastern Conference, zijn als enige ploeg nog ongeslagen thuis.

Los Angeles Lakers ging met 117-110 onderuit tegen Utah Jazz. Kobe Bryant kon met 34 punten niet voorkomen dat de Lakers al voor de zevende keer in tien duels tegen een nederlaag aanliepen. Paul Milsap en Mo Williams vervulden een belangrijke rol bij Utah met respectievelijk 24 en 22 punten.

Orlando Magic bezorgde Phoenix Suns de zevende opeenvolgende nederlaag. Phoenix werd thuis met 98-90 aan de kant gezet door Orlando, waar J.J. Redick topscorer was met twintig punten. Los Angeles Clippers versloeg Toronto Raptors met 102-83, terwijl Milwaukee Bucks afrekende met Brooklyn Nets: 97-88.