'Sneijder in winterstop naar PSG'

Volgens de grote Italiaanse sportsite SportMediaset zal Wesley Sneijder binnenkort in Parijs te bewonderen zijn. Er wordt geen melding gedaan van een transfersom.

Sportsite SportMediaset meldt zondag dat Wesley Sneijder op het punt staat een contract te tekenen bij Paris Saint-Germain. Sneijder mag zijn huidige club Internazionale verlaten, omdat zijn salaris te zwaar op de begroting drukt.

De transfer zou een einde maken aan een vervelende periode geruchten rondom de middenvelder. Sneijder wordt al weken buiten de wedstrijdselectie gehouden, omdat hij niet een verlaagd contract wil tekenen. Ook zondag maakt hij geen deel uit van de selectie die tegen concurrent Napoli. Een vertrek lijkt daarom een logische volgende stap.

"Hoe kan ik in deze positie, waarin ik niet speel en sterker nog, niet eens bij de selectie zit een nieuw verslechterd contract accepteren?", liet Sneijder weten op de website van zijn management.

Bij Paris Saint-Germain zou Sneijder heel wat bekende gezichten tegenkomen. Zo zou hij worden herenigd met Maxwell en Zlatan Ibrahimovic. Ook Gregory van der Wiel maakt deel uit van de het sterrenteam in Parijs.