Immers: "Nu achterin de nul houden"

Feyenoord-middenvelder Lex Immers was zich bewust van het feit dat zijn ploeg een prima kans heeft na de 2-1 tegen Dynamo Kiev. Het had er heel anders uit kunnen zien.

"Ik denk dat we niet mogen klagen", zegt Immers tegen NUsport. "In de tweede helft begonnen wij vermoeid te raken en gingen zij een tandje hoger spelen. We hebben geluk gehad dat ze er toen niet drie of vier in schoten, want dat had zomaar gekund."

Het strijdplan voor de return is duidelijk volgens Immers. "Als we ervoor zorgen dat we achterin de nul houden, is alles mogelijk. Het belangrijkste is dat we nog een goede kans maken. We hoeven in De Kuip maar met 1-0 te winnen. Daar acht ik ons toe in staat."

Immers kwam deze zomer over van ADO Den Haag en maakte tegen de Oekraïeners zijn debuut in de (voorronde) Champions League. "Hiervoor voetbal je al die jaren. We hebben toch maar mooi mogen spelen in het stadion waar Spanje Europees kampioen is geworden, tegen heel ervaren spelers die allemaal Champions League-waardig zijn."