Ex-vrouw Hulk Hogan benieuwd naar sekstape

Linda Hogan is erg benieuwd naar het intieme filmpje van haar ex-man. Niet omdat ze Hulk Hogan in actie wil zien, maar omdat ze denkt dat het haar zal helpen in de rechtszaak die de worstelaar tegen haar heeft aangespannen. Dat schrijft entertainmentsite TMZ op basis van ingewijden.

Hulk Hogan sleepte zijn ex-vrouw vorig jaar voor de rechter vanwege smaad. Linda Hogan schreef in haar boek, Wrestling the Hulk, dat de spierbundel haar had misbruikt. Ook beweert Linda dat Hulk Hogan, geboren als Terry Gene Bollea, haar niet trouw is geweest. Volgens de worstelaar is dat niet waar.

Een ingewijde zegt dat Linda Hogan bezig is te onderzoeken wanneer en door wie de sekstape is gemaakt. Linda hoopt dan te kunnen bewijzen dat de blonde worstelaar haar heeft bedrogen.

Een Amerikaans pornobedrijf zei vorige week door een derde partij benaderd te zijn met een sekstape van Hulk Hogan. De 58-jarige worstelaar liet toen weten dat hij er zich niets van kon herinneren. Wel denkt hij dat als het inderdaad is gemaakt, dat het dan vijf jaar geleden is opgenomen.

Hulk scheidde in 2007 na 24 jaar huwelijk van Linda en beleefde toen een paar wilde maanden. Nadat Hogan zijn wilde haren had verloren ontmoette hij zijn huidige vrouw, de 22 jaar jongere Jennifer. De worstelaar heeft naar eigen zeggen na de ontmoeting met Jennifer met niemand anders het bed gedeeld.