Ex-Last Guardian producent werkt aan Facebookgame

Yoshifusa Hayama, de ex-producent van The Last Guardian, legt uit waarom hij onlangs het team achter The Last Guardian heeft verlaten en bij de socialgaming-ontwikkelaar Bossa Studios is gaan werken. Blijkbaar is Hayama van plan om de ultieme Facebook-game te maken, en in zijn woorden, een "masterpiece".

Vorige week is publiek gemaakt dat Sega-veteraan Yoshifusa Hayama afgelopen augustus bij Sony Computer Entertainment is weggegaan. Dit deed Hayama omdat hij bij Bossa Studios de ultieme social gaming-titel wil maken voor Facebook. Volgens hem is het probleem dat er geen enkel spel is waar iederen van houdt, en dat hij daarom vindt dat we een Facebook-meesterwerk nodig hebben, en het is zijn doel om dat te maken.

Hayama was niet in staat om de status van de PlayStation-exclusive The Last Guardian te onthullen, vanwege zijn vertrek in augustus. Volgens Hayama is het een geweldig team, en hij mist ze wel. Hij is nu in ieder geval van plan om een meesterwerk van een Facebook-game te maken. We houden jullie op de hoogte.

hayama