Ba niet verbaasd door resultaten Newcastle

Aanvaller Demba Ba denkt dat het lastig voor Newcastle United gaat worden om ook aan het einde van het seizoen in de top vier van de Premier League te staan. The Magpies kennen tot nu toe een verrassende start en staat momenteel op de vierde plaats.

Afgelopen weekeinde leed de club tegen koploper Manchester City de eerste nederlaag van het seizoen. Ba kwam deze zomer naar Newcastle en heeft tot nu toe acht keer gescoord in elf wedstrijden.

"Ik denk dat veel mensen verbaasd zijn door onze prestaties", zegt Ba tegen Sky Sports. "Toen ik hier tekende, zag ik de kwaliteit van de spelers. Voor mij is het dus niet zo'n verrassing. Maar ik snap dat anderen dat wel vinden omdat het pas het tweede jaar van Newcastle in de Premier League is na de degradatie."

"Het zal lastig worden om ons voor de Champions League te plaatsen", denkt de aanvaller. "Als je naar andere clubs kijkt, hebben zij veel spelers van grote kwaliteit en ook het geld om spelers te kopen. Wij hebben ook niet de ervaring die zij hebben, maar we gaan ons best doen en zoveel wedstrijden proberen te winnen."