[Premier League] Manchester United thuis langs Norwich

Manchester United heeft zaterdag geen misstap begaan in de Premier League. De ploeg van trainer Sir Alex Ferguson was in eigen huis met 2-0 te sterk voor Norwich City. Anderson opende twintig minuten voor tijd de score, waarna Danny Welbeck het duel besliste. United blijft de koppositie delen met Manchester City.

De stadgenoot rekende eenvoudig af met Blackburn Rovers: 4-0. De bezoekers maakten na rust het verschil door treffers van Adam Johnson, Mario Balotelli, Samir Nasri en Stefan Savic. Nigel de Jong bleef op de bank bij de Citizens. United en City hebben beiden negentien punten, maar het doelsaldo van de Reds is één doelpunt beter.

Doelman Tim Krul boekte met Newcastle United een nipte 2-1 zege op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. Demba Ba en Jonas Gutierrez scoorden voor Newcastle, voordat Steven Fletcher vlak voor tijd iets terug deed.

Aston Villa maakte geen fout tegen Wigan Athletic: 2-0. Ronnie Stam kon niet voorkomen dat Gabriel Agbonlahar en Darren Bent het net vonden. Sunderland speelde voor eigen publiek met 2-2 gelijk tegen West Bromwich Albion.

Manchester United thuis langs Norwich (Foto: Novum)