'Menzo ontevreden over rol bij Vitesse'

Het rommelt bij Vitesse. Assistent-trainer Stanley Menzo kan niet samenwerken met de Spaanse hoofdtrainer Albert Ferrer. Menzo zou slechts alleen als tolk gebruikt worden.

Na de verloren wedstrijd tegen AZ vorige week zaterdag, vond er overleg plaats tussen technisch directeur Ted van Leeuwen, trainer Ferrer en zijn assistenten Albert Capellas en Stanley Menzo. De voormalige trainer van Cambuur Leeuwarden heeft in dat gesprek laten weten niet tevreden te zijn over zijn rol binnen de staf. Dat meldt Voetbal International maandagavond.

Gemeld wordt dat het gesprek in een 'verhitte sfeer' zou hebben plaatsgevonden. Menzo zou zelfs zijn weggelopen bij het gesprek. "We hebben een regulier overleg gehad, zoals dat elke week plaatsheeft. Maar daar was niets bijzonders aan de hand", zegt Van Leeuwen in gesprek met Voetbal International. "Sterker nog, we maken dagelijks grappen over de slechte onderlinge verhoudingen, dat zegt toch genoeg?"

Met de komst van Ferrer wilde Vitesse gaan spelen naar de filosofie van Barcelona. De club staat echter op een vijftiende plaats en lijkt het nacompetitie te gaan ontlopen. Wanneer er komend weekend niet gewonnen wordt van NEC lijkt het erop dat er een vroeg einde komt aan de samenwerking tussen Vitesse en Ferrer.