Scène in Secret Story moest opnieuw

Het zit Secret Story maar niet mee. Waar het met de kijkcijfers maar niet wil lukken en waar de streams vaker uitgezet worden dan ze aanstaan, verraadde Monique zojuist een groot geheim van de redactie.

In de tv-uitzending van vanavond was te zien hoe Monique haar liefje Maik, die eerder was weggestemd, terugzag in een geheime kamer. Uitzinnig van vreugde vloog ze hem in de armen, zo zagen we. Haar initiële reactie was echter een stuk milder en moest opnieuw van de regie, 'maar dan positiever'. Het eerste weerzien tussen Maik en Monique was dus eigenlijk het tweede weerzien.

Momenteel doet Net5 verwoede pogingen de kijkcijfers op te krikken. De livestreams worden bij elke enigszins spannende gebeurtenis op slot gegooid, maar ook de terugkeer van Maik lijkt een wanhoopsdaad, waarbij men lijkt te hopen op een vlammende liefdesrelatie die het programma moet redden.

Secret Story heeft nog een paar weken om beter te scoren, anders ziet zenderbaas Alphons Martens zich genoodzaakt het programma te verplaatsen of zelfs geheel van de buis te halen.