Defoe sluit aan in overvolle ziekenboeg Spurs

Tottenham Hotspur kampt met een overvolle ziekenboeg. Manager Harry Redknapp zal de komende weken flink moeten puzzelen.

De ene na de andere speler raakte de afgelopen weken geblesseerd bij de Spurs. Tottenham heeft een waslijst aan blessures, waaraan nu ook Jermain Defoe is toegevoegd. Tijdens het trainingskamp van Tottenham Hotspur in Dubai raakte de aanvaller een enkelblessure op. "Het ziet er niet al te goed uit voor Defoe. Het is een oude blessure", zegt Redknapp in de Engelse media.

Defoe sluit aan in het rijtje van Tom Huddlestone, Younes Kaboul, Ledley King, Jonathan Woodgate, Gareth Bale en Rafael Van der Vaart. "Van al mijn geblesseerde spelers zou ik een fantastisch team kunnen samenstellen", aldus Redknapp.

De blessuregolf komt Redknapp compleet verkeerd uit. Tottenham bevindt zich momenteel in een cruciale fase van het seizoen. De club uit Londen staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League en hoopt Champions League-voetbal af te dwingen. Over twee weken staat de return op White Hart Lane tegen AC Milan op het programma. Tottenham verdedigt een 1-0 voorsprong.