The Walking Dead verschijnt eind dit jaar

Het spel rond The Walking Dead wordt in losse hoofdstukken uitgegeven en moet eind dit jaar verschijnen op de PC, Mac, verschillende spelcomputers en websites. Dat heeft Telltale Games bij een presentatie bekendgemaakt.

In The Walking Dead wordt een verhaal verteld over een groep overlevenden tijdens een zombieplaag. De serie is onder meer genomineerd voor een Golden Globe voor Best Television Series Drama.

The Walking Dead werd op 31 oktober voor het eerst uitgezonden door de relatief onbekende tv-zender AMC. Het eerste seizoen telt zes episodes met een andere regisseur voor elke aflevering. De zender heeft een tweede seizoen van dertien afleveringen vastgelegd. In Nederland is het eerste seizoen niet uitgezonden.

Naast de aankondiging van The Walking Dead heeft Telltale een remake van het puzzelavontuur King's Quest aangekondigd, een driedelige gameserie rond de politiekomedie Hector: Badge of Carnage, een vervolg op Puzzle Agent 2 en een avonturenspel gebaseerd op de Fables-stripboeken. De volgende game die het bedrijf uitgeeft is Jurassic Park. Dit spel moet in april op de markt komen.