Gedrag Balotelli weer punt van discussie

Mario Balotelli heeft weer eens voor opschudding gezorgd. De aanvaller van Manchester City liet blijken dat hij niet gediend was van zijn wissel tegen Notts County in de FA Cup dit weekend.

Nadat hij werd vervangen tijdens het duel liet hij zijn coach Roberto Mancini met woord en gebaar blijken not amused te zijn. Het enfant terrible gooide zijn 'snood' (nekwarmer, red.) neer en smeet enkele krachtige Italiaanse termen richting de keuzeheer van Manchester City.

Mancini zelf liet tegenover diverse Engelse media weten het niet zo'n punt te vinden. "We hadden voor de wedstrijd al besloten om hem een uur te laten spelen. Het was zijn eerste basisplaats sinds zijn blessure en hij kreeg een tik tegen zijn hoofd", aldus de Italiaan.

Verder liet hij weten dat de blessure van Balotelli niet verergerd is. "Zijn knie hield het goed, dus daar zijn we in elk geval blij mee. Maar soms grijpt hij na het missen van een kans naar zijn knie dus uit voorzorg haalden we hem naar de kant", zegt de City-coach. "Het grappige is dat hij dat na het maken van een doelpunt nooit doet", besloot de trainer met een knipoog.