Maradona: "Ik wil niet met Fulham praten"

Diego Maradona was onlangs te gast bij een duel van Fulham, maar niet om met de club te onderhandelen over een eventuele baan als manager.

Maradona zag op Craven Cottage de wedstrijd tussen Fulham en Manchester City. De Argentijn was puur vanwege Carlos Tévez naar Londen gekomen. "Ik heb tegen Fulham-manager Mark Hughes gezegd dat ik wilde zien hoe het met 'Carlitos' gaat. Niet om te kijken hoe het met Fulham gaat", sprak Maradona volgens Voetbal International.

"Na het WK ben ik door diverse clubs gebeld, waaronder Fulham. Ik wil nu echter niet met die club praten, omdat ze inmiddels een andere manager hebben. En ik heb geleerd in dit leven dat als je respect wil hebben, je respect moet geven", gaat Pluisje verder. "Het kan me niets schelen dat eigenaar Mohamed Al-Fayed me wil."

De legende vindt dat Tévez het bij Manchester City goed voor elkaar heeft. "Hij doet met die Arabieren wat hij zelf wil. Als hij zegt dat hij terugwil naar Buenos Aires, zegt de clubleiding: 'Nee, Carlitos, blijf hier. We geven je wel wat meer geld'. En dat geven ze hem dan ook."