Suk en Bodul mogen weg bij Ajax

Hyun-Jun Suk en Darko Bodul mogen voor volgend jaar op zoek naar een andere club. Beide spelers hebben komende zomer een aflopend contract en Ajax is van plan deze niet te verlengen.

Ajax is voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een club die Suk op huurbasis wil overnemen. De Koreaan kan zodoende alsnog een nieuw contract  verdienen bij Ajax. Met het oog op de toekomst heeft Ajax jeugdspits Geoffrey Castillion een nieuw contract aangeboden.

Tevens loopt de twintigjarige Nigeriaan Fenando Adi opnieuw stage bij de Amsterdammers. Adi is afkomstig van het Slowaakse AS Trencin, waar voormalig Ajacied Tscheu La Ling eigenaar van is.

"Adi is een enorme atleet, heeft lengte en weet het doel te vinden", liet Ling op de clubsite van Ajax weten. "Tijdens zo’n positiespel kan je beter zien of iemand meekan of niet."

In tegenstelling tot diverse mediaberichten vorige week heeft Ajax geen interesse in Ricky van Wolfswinkel, topscorer van FC Utrecht.  Na het vertrek van Mido naar het Egyptische Zamalek zitten de Amsterdammers wel dun in de spitsen.