Als je zuigt met FPS-games...

Ben jij een amateur op de virtuele jachtvelden? Zijn je spray-skills niet meer dan een slechte huilbui? Is je Kill/Death Ratio het best wanneer je je ogen dichthoudt? Dan is FPS Trainer iets voor jou! Na jarenlang gepatenteerd werk door professionals is er een programma samengesteld dat je in een klap beter maakt in shooters.

Lees hier een reactie van een voormalig slechte FPS'er: "Ik stond altijd onderaan alle lijsten. De mensen lachten me uit en ik was onzeker op het internet. Maar sinds ik FPS Trainer gebruik ben ik beruchter, gevaarlijker en populairder bij al mijn vrienden. FPS Trainer heeft echt mijn leven veranderd!"

Neem afscheid van je Purple Heart in Battlefield 2. Welkom nieuwe perks! Nieuwe achievements! Met FPS trainer is het allemaal mogelijk. En het mooiste? Hij is helemaal gratis!*

Meld je vandaag nog aan voor FPS trainer en je krijgt er gratis een Youtube filmpje van de software bij. Nog een tevreden klant: "Mijn leven voordat ik FPS Trainer gebruikte was een ramp. Ik zou het iedereen aanraden!" Wacht niet langer. Bezoek de website!

* Voor extra diensten als kostuums en geavanceerde maps zul je geld moeten betalen. Kwaliteit is niet gegarandeerd.