FOK!games Tofste baas - dag 27

Het gevecht van gisteren was erg spannend te noemen tot uiteindelijk Big Daddy met de winst naar huis ging. Hij zal het in de tweede ronde niet makkelijk krijgen want hij zal het op moeten nemen tegen M. Bison en Sarah Kerrigan

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Berserker (Gears of War)
De eerste keer dat je de Berserker tegenkomt schrik je je waarschijnlijk een ongeluk. In een afgesloten ruimte zal dit grote monster op je af blijven stormen en er is niets wat je kunt doen om haar te verslaan. Deze Locust reageert alleen op geluid en op die manier zul je ervoor moeten zorgen dat ze de deur voor je openbreekt. Eenmaal buiten kun je gelukkig de Hammer of Dawn gebruiken om haar helemaal kapot te schieten.

Ozma (Final Fantasy)
Als deze wedstrijd zou gaan over ongewoon uitziende bazen zou Ozma gewonnen hebben. Ozma is namelijk simpelweg een bol met een lichte en een donkere kant. Maar deze bol is toevallig wel verrekte sterk, en alleen door bepaalde quests te doen kun je hem ook met fysieke aanvallen raken. En zelfs dan. Ook al ben je level 99, heb je de beste wapens en armour en alle gerelateerde quests behaald. Zelfs dan is Ozma een taaie. Kun jij die bol open kraken?

The Master (Fallout)
In de apocalyptische wereld van Fallout is het de zwaar gemuteerde Master die de touwtjes van het mutantenleger stevig in handen heeft. Door sommigen wordt hij aanbeden, door anderen wordt hij gezien als een kwaad. Het is uiteindelijk de Vault Dweller die The Master uit zijn lijden weet te verlossen.

BeserkerOzmaThe Master

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.