FOK!games: Tofste baas - dag 19

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

LeChuck (Monkey Island)
LeChuck, de piraat die in de Monkey Island-reeks het leven van Guybrush Threepwood lastig maakt. Zelf heeft hij geen leven, want hij is een zombiepiraat. Hij wil heel graag met Elaine Marley trouwen, waar hij al levend een oogje op had. Of hem dat ooit zal lukken, is twijfelachtig, zombies vallen over het algemeen niet goed bij vrouwen.

The End (Metal Gear Solid 3)
Een sluipschutter die meer dan 100 jaar oud is en door het mos dat op zijn lichaam groeit uren, dagen of weken kan blijven liggen wachten om op het goede moment toe te slaan. Dat is The End, baas uit Metal Gear Solid 3. Het gevecht met The End speelt zich af in een gigantische open ruimte waarbij je continu op moet letten of hij je niet in zijn vizier heeft. Door zijn goede camouflage is The End moeilijk te spotten. Alleen zijn papegaai, glimmend hoofd en gesnurk als hij weer eens in slaap was gevallen, konden zijn positie verklappen. Het gevecht met The End is een duidelijk voorbeeld van hoe een snipergevecht moet zijn en staat daardoor in onze lijst.

Bowser (Mario-serie)
Wie Mario zegt, zegt eigenlijk ook meteen Bowser. Deze aartsvijand van de besnorde loodgieter komt vrijwel in elke Mario-game terug. In de meeste games doet hij zijn best om Princess Peach te ontvoeren, maar in andere games strijdt hij tegen Mario en zijn vrienden in kartraces en tennismatches. Wat Bowser zo speciaal maakt is moeilijk uit te leggen want de gevechten met hem zijn vaak niet erg speciaal en ook heeft hij niet heel erg veel diepgang. Toch heeft Bowser bij de meesten een warm plekje in het hart en is hij één van de meest bekende games-bazen aller tijden.

LechuckThe EndBowser

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.