Balotelli in beeld bij City en United

Mario Balotelli komt meer dan eens op een weinig vleiende manier in het nieuws, maar daar heeft zijn potentie niet onder te lijden. Manchester City en Manchester United willen de weerbarstige jongeling graag binnenhalen.

De negentienjarige aanvaller kan niet rekenen op een basisplaats bij het Internazionale van Rafa Benítez en zou zomaar eens kunnen vertrekken. Ook al wil Inter Balotelli niet laten gaan. "Het klopt dat Manchester City en Manchester United interesse hebben in Balotelli", laat Inter-directeur Marco Branca weten.

"Maar het is nog te vroeg om er echt iets over te zeggen. Wij praten het eerst met hem en dan zullen we besluiten wat het beste voor de club is", vervolgt Branca. Ook AC Milan zou Balotelli graag willen binnenhalen.

Over het talent van Balotelli twijfelt niemand bij Internazionale, maar de jonge aanvaller heeft inmiddels met praktisch iedereen binnen de club overhoop gelegen. Dieptepunt was het duel in de Champions League van Inter tegen Barcelona. Daar werd hij uitgejouwd en maakte hij provocerende bewegingen jegens de Milanese aanhang.