Reniers naar FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft een akkoord bereikt met Ronnie Reniers. De speler zal vanaf komend seizoen voor de Bossche club uitkomen. FC Den Bosch neemt de aanvaller transfervrij over van Willem II.

Reniers maakte in het seizoen 2006-2007 zijn debuut in het betaalde voetbal. Dat deed de aanvaller voor Willem II, waar hij vanaf 2003 in de jeugd speelde. In totaal speelde hij negentien competitiewedstrijden voor de Tricolores. Daarvoor kwam Reniers uit voor RKSV Oisterwijk.

"Ronnie is een multifunctionele aanvallende speler, met dreiging en diepgang. Zijn karakter past goed bij FC Den Bosch en bij onze spelersgroep’’, verklaart manager voetbalzaken Fred van der Hoorn de komst van Reniers naar FC Den Bosch.

Reniers is de vierde nieuwe speler van FC Den Bosch voor het seizoen 2010-2011. Eerder maakte de club al bekend verdediger Daan van Dinter (Willem II), spits John Verhoek (FC Dordrecht) en aanvaller Istvan Bakx (gehuurd van RC Genk) te hebben aangetrokken. Uit de eigen jeugd hebben spits Diego Karg en middenvelders Hasan Kiliç en Mustafa Güler de stap naar de formatie van trainer/coach Fons Groenendijk gemaakt.