Update voor McLaren op Silverstone

Het Formule 1-team McLaren zal naar de Grand Prix van Engeland op Silverstone een grote update mee gaan nemen. Het nieuws werd door wereldkampioen Jenson Button via zijn website bekendgemaakt. Hij voelt zich erg op het gemak bij het Britse team.

"De jongens in de fabriek werken keihard aan nieuwe onderdelen. We hebben enkele updates een race eerder kunnen introduceren dan we aanvankelijk hadden gepland en we zijn nu van plan om een grote upgrade mee te nemen naar de race in Silverstone," zei Button die dit jaar al twee races won en achter teamgenoot Lewis Hamilton tweede in het kampioenschap staat.

"Tijdens de eerste raceweekenden van het seizoen duurde het steeds even voordat ik de auto goed had afgesteld, maar dat is nu niet meer dan een vage herinnering. Ik heb de auto tegenwoordig erg snel op orde en weet de auto ook steeds sneller te maken. We hebben echt een stap voorwaarts gezet sinds het begin van het seizoen. We zijn natuurlijk het hele jaar wel aan het pushen, maar voor mijn gevoel heeft het team de afgelopen tijd echt even in een hogere versnelling gestaan. We zitten momenteel in een erg goede flow."