Liuzzi: "Goed om weer mee te doen"

Force India was de positieve verrassing van de kwalificatie voor de Grand Prix van Canada. Beide bolides haalden in Montreal Q3, waarna Vitantonio Liuzzi als zesde eindigde en teamgenoot Adrian Sutil als negende.

"Het is goed om weer mee te kunnen doen na Turkije," zei Liuzzi die in Istanbul geen potten kon breken. "We hebben vanuit daar en vanuit Monaco vele zaken meegenomen en we hebben er hard aan gewerkt om het beter te maken. We hebben een ander chassis gepakt en we hebben updates meegenomen die we vrijdag en vanochtend getest hebben en tot nu toe is alles prima."

"Plaats zes is een goede positie om te hebben, maar het zal niet makkelijk zijn omdat de bandenslijtage morgen hoog is en hierdoor de wedstrijd op zijn kop kan gaan zetten. Het circuit lijkt bij ons te passen en met het aerodynamisch pakket en de set-up hebben we een grote stap voorwaarts gemaakt. Het is een geweldige teamprestatie en zowel Adrian als ik kunnen in de punten eindigen. Dat zou een fantastische beloning zijn voor het harde werk in de afgelopen weken," zei de Italiaan die zijn beste startplaats ooit behaalde.