NAC bevestigt interesse AZ voor Stewart

Gisteren meldde we al dat AZ interesse zou hebben in het aantrekken van Earnest Stewart. De technisch directeur bij NAC Breda zou in Alkmaar directeur voetbalzaken worden. Een functie die vacant is na het vertrek van Marcel Brands naar PSV. NAC Breda heeft nu op de website gezegd dat AZ inderdaad in de markt is voor de Udenaar.

"NAC zou het vertrek van Earnest Stewart buitengewoon betreuren. Als technisch directeur heeft hij samen met de technische staf met beperkte middelen een goede selectie weten samen te stellen. NAC wist in deze periode ver van de gevarenzone te blijven en verrasste de voetbalwereld door het aantrekken van spelers, die na een mindere periode elders in Breda weer tot bloei wisten te komen."

"Tegelijkertijd wil NAC een mogelijk nieuwe stap in zijn loopbaan niet op voorhand blokkeren. Een definitieve overstap van Stewart, is afhankelijk van de onderhandelingen tussen NAC en A. Of en zo ja, op welke termijn die besprekingen resultaat opleveren is nog niet te zeggen," valt te lezen op de website van de Bredase club.