Win een 2DVD van De Hel van '63

Afgelopen week verscheen de De Hel van '63 op DVD en jij kunt hem op FOK!sport winnen!

Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media,  met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die aan de start verschijnen bevinden zich soldaat Henk Brenninkmeier (Cas Jansen), boerenzoon Sjoerd Lelkama (Lourens van den Akker), arbeider Kees Bartels (Chris Zegers) en verpleegkundige Annemiek (Chava voor in ’t Holt). Alle vier hebben zo hun reden om de Tocht der Tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.

Op de 2DVD vind je behalve de film ook the Making Of, de trailer, de videoclip van de titelsong 'De Hel Foarby' van De Kast met Syb van der Ploeg en nog veel meer.

FOK! mag drie 2DVD's weggeven van De Hel van '63. Bovendien krijgen de winnaars er voor de volgende winter een UNOX Muts bij. Om in aanmerking te komen voor een van de dvd's hoef je enkel de volgende vraag te beantwoorden: Wie won in 1997 de Elfstedentocht bij de vrouwen?

Vul hier het goede antwoord in. Meedoen kan tot 25 april 20:00 uur.