Vidic: "Geen probleem met Ferguson"

Volgens Nemanja Vidić is er geen probleem tussen hem en trainer Sir Alex Ferguson. Bronnen meldden dat de Servische verdediger een transfer naar Real Madrid wil forceren en daarvoor een blessure veinst en een onredelijk vernieuwd contract eist.

In het verloren FA Cup-duel met Leeds United (0-1) haakte Vidić tijdens de warming up af, en zag zijn teamgenoten even later verliezen. Op de vraag of hij wist wat er mis was met de Serviër, antwoordde Ferguson: "Ik weet het niet. Ik heb werkelijk geen flauw idee." Naar verluidt wil Vidić een transfer naar Real Madrid afdwingen en zou daarbij ook een verbeterd contract hebben geëist. Hij zou ruim een ton per week willen verdienen, in de hoop dat United hem het contract weigert.

De Servische verdiger, die in 2007 voor £7 miljoen Spartak Moskou verruilde voor Manchester, weet zelf van niets. "Het heeft me allemaal erg verbaasd. Ferguson zei alleen dat hij niet met de clubarts had gesproken, maar hij zei niet dat hij niet in mijn blessure gelooft of dat we ruzie hebben", vertelt Vidić. "Iedereen bij de club weet dat ik een goede verhouding heb met de trainer. Ik ben ook helemaal niet ongelukkig op Old Trafford. Ik ben gewoon geblesseerd, niets meer en niets minder.