Details Fallout: New Vegas uitgelekt?

Obsidian Entertainment, developer van onder andere Neverwinter Nights 2 en Star Wars Knights of the Old Republic II, zou momenteel druk bezig zijn met een nieuw project, namelijk Fallout: New Vegas. Een hele tijd geleden werd dit al aangekondigd, maar tot dusver bleven de details uit. Nu zijn er echter enkele sappige details op het internet verschenen. De developer wil geen commentaar geven op de details, dus de details zijn ontkend noch bevestigd. Hieronder de details op een rijtje.

  •  Gamers kunnen verschillende hoofdpersonen kiezen met verschillende achtergrondverhalen, net zoals in Dragon Age: Origins. Afhankelijk van welke hoofdpersoon gamers kiezen, worden er ook verschillende perks tot hun beschikking gesteld.

  • Één van de hoofdpersonen zal een Chinese agent zijn. Hij maakt deel uit van de Crimson Dragoons. Hij weet door de Amerikaanse defensies te breken, een bom te plaatsen en te vluchten. Samen met andere leden van de Crimson Dragoons duikt hij onder en staat hij op het punt om zelfmoord te plegen op het moment dat de bom afgaat. Hij blijft alleen over en ziet dat hij een Ghoul is geworden wanneer hij kijkt naar de reflectie in het water van de Colorado rivier.

  • Na deze korte introductie kunnen spelers het uiterlijk van de Ghoul aanpassen. Vanaf het begin heeft de speler twee perks tot zijn of haar beschikking. Één om Feral Ghouls als neutrale wezens te zien (dus deze vallen niet automatisch aan) en de ander maakt je immuun tegen radiatie.

  • De Chinese agent heeft de skills Sneak, Small Arms en Explosives, maar deze kunnen later aangepast worden.

  • Een andere hoofpersoon is de Lone Wanderer. Deze hoofdpersoon heeft geen achtergrondverhaal en start met blanco statistieken.

  • Het SPECIAL-systeem zal vergelijkbaar zijn met die uit Fallout 3, maar het zal moeilijker zijn om ze allemaal goed te ontwikkelen. Bethesda zou nog bezig zijn om dit te concretiseren.

  • Gambling zal ook in de game zitten, maar niet als een skill.

  • Fallout: New Vegas zal voertuigen bevatten. Er zal een grote woestijn in de game zitten en de voertuigen zullen nodig zijn om je snel te verplaatsen. De voertuigen zijn te customizen met gekochte of in races of questen verdiende onderdelen. De woestijn zal vol zitten met gigantische wezens die je voertuig niet onberoerd zullen laten.

  • New Vegas zal een colloseum bevatten waarbij gegokt kan worden en je deel kan nemen aan gevechten in de arena.



Dit zijn aardig wat details die hier en daar redelijk de diepte ingaan. Verzonnen of echt gelekt uit de kantoren van Obsidian? Wat denken jullie?

 Binnenkort met casino's!