Overzicht deelnemers skate-off Heerenveen

Morgen en donderdag wordt er in het Thialf in Heerenveen een skate-off afgewerkt waarbij een aantal plaatsen zijn te vergeven voor de wereldbekerwedstrijden in Calgary en Salt Lake City.

Erben Wennemars en Mark Tuitert hebben afgezegd voor de 500 meter, Paulien van Deutekom voor de 1.000 meter en Annette Gerritsen voor de 1.500 meter. Renate Groenewold komt niet op de 3.000 meter in actie.

Hieronder vind je de schaatsers die aan de start mogen verschijnen. Tussen haakjes het aantal te vergeven startbewijzen op die afstand.

Dames
500 meter (2)
Laurine van Riessen, Natasja Bruintjes, Mayon Kuipers, Tosca Hilbrands, Sanne van der Star, Jorien Kranenborg, Sophie Nijman.

1000 meter (1)
Laurine van Riessen, Ingeborg Kroon, Marrit Leenstra, Sophie Nijman.

1500 meter (2)
Elma de Vries, Natasja Bruintjes, Laurine van Riessen, Marrit Leenstra, Jorien Voorhuis, Paulien van Deutekom.

3000 meter (2)
Annouk van der Weijden, Yvonne Nauta, Elma de Vries, Linda Bouwens, Paulien van Deutekom, Jorien Voorhuis, Lisette van der Geest.

Heren
500 meter (2)
Simon Kuipers, Michel Mulder, Lars Elgersma, Jan Bos, Beorn Nijenhuis, Jacques de Koning, Pim Schipper, Michael Poot.

1000 meter (1)
Lars Elgersma, Remco olde Heuvel, Beorn Nijenhuis, Pim Schipper, Ronald Mulder, Erben wennemars, Jacques de Koning, Kjeld Nuis, Rhian Ket.

1500 meter (2)
Remco olde Heuvel, Erben Wennemars, Kjeld Nuis, Jan Blokhuijsen, Simon Kuipers, Koen Verweij, Sven Kramer, Beorn Nijenhuis,

5000 meter (1)
Wouter olde Heuvel, Koen Verweij, Bob de Vries, Ben Jongejan, Arjen van der Kieft, Renz Rotteveel, Ted-Jan Bloemen, Tim Roelofsen.