El Ahmadi wil zich verbeteren

Karim El Ahmadi ziet nog veel punten waar Feyenoord, dat dit seizoen goed presteert, zich kan verbeteren. Het spel stelt de middenvelder van de Rotterdammers nog niet tevreden.

"Ik vind mijn eigen spel beter dan vorig jaar, al ben ik nog steeds niet daar waar ik wil zijn,", begint de speler op het digitale thuis van de Stadionclub. "Dat heeft met meerdere factoren te maken."

"De manier van spelen is bijvoorbeeld nog niet zoals ik het gewend ben en hoe ik het graag wil zien. Nu heb ik soms nog het gevoel dat we op het middenveld worden overgeslagen. Maar als je wedstrijden wint op de manier zoals we nu spelen, is het ook niet gek dat we doorgaan op deze weg. Dan moet je je als speler aanpassen en zelf ook anders spelen."

De eerste wedstrijd waarin Feyenoord zich kan onderscheiden is de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. "Voor de spelers en de supporters is het mooi dat het zondag een echte Rotterdamse derby is. Maar met alle respect voor Sparta: wij zijn Feyenoord en wij moeten gewoon van Sparta winnen."