Inter jaagt nog op Arnautovic

FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic staat nog altijd in de belangstelling van het Italiaanse Inter. De nerazzurri willen de jonge Oostenrijker graag aantrekken, maar twijfelen nog vanwege de voetblessure van Arnautovic. Het Engelse Chelsea lijkt intussen te zijn afgehaakt.

Inter hoopt op korte termijn een positief bericht te krijgen van de medische afdeling inzake Arnautovic. De aanvaller heeft last van een stressfractuur bij de voet en het is nog niet duidelijk wat de ernst van deze kwetsuur is.

Tegenover het Oostenrijkse medium Österreich zegt Peter Baars, belangenbehartiger van Arnautovic, dat Inter het medische rapport wil afwachten. Arnautovic zelf hoopt zo snel mogelijk genezen te zijn van zijn blessure. "Natuurlijk kopen ze geen geblesseerde speler. Ik hoop echter snel weer fit te zijn, misschien al binnen twee maanden," aldus de jonge aanvaller.

Bij de nerazzurri blijft men vooralsnog voorzichtig. Trainer José Mourinho wil Arnautovic graag toevoegen aan zijn selectie en belde reeds met de aanvaller van FC Twente. Vanwege de huidige situatie zou Inter Arnautovic eerst een seizoen willen huren. De verwachting is dat er maandag duidelijkheid komt. "Hopelijk kunnen we maandag spijkers met koppen slaan. Ik heb er vertrouwen in," zegt Baars hierover.