Woedende Scolari gaat maatregelen nemen

Na de kansloze nederlaag tegen concurrent Manchester United was Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari niet te spreken over zijn team. "Het is duidelijk dat er iets moet veranderen."

Chelsea verloor op Old Trafford met 3-0, en twee van de drie doelpunten van de thuisclub kwamen voort uit een spelhervatting. De club uit Londen staat nog wel een punt voor op United, maar de kampioen speelde twee wedstrijden minder. "We kregen in de laatste minuut een tegendoelpunt dat alles veranderde," aldus een boze Scolari tegenover Sky Sports. "Kansen hebben we nauwelijks gecreëerd en Manchester United speelde na rust veel vrijer dan wij."

The Blues hebben in de laatste acht wedstrijden slechts tweemaal gewonnen. "We kwamen hier om te winnen. Ik moet eens gaan nadenken over een aantal spelers, want er zal iets moeten veranderen." Alhoewel Scolari nog geen namen van slachtoffers noemde, wordt er in de Engelse pers al geschreven dat José Bosingwa, Deco en Michael Ballack hun basisplek wel eens kwijt zouden kunnen raken.