Didulica boos op Van Gaal

Joey Didulica is boos. De keeper van AZ werd gepasseerd voor het duel tegen NAC Breda van gisteren.

"Dit is de grootste teleurstelling uit mijn loopbaan. Een klap in mijn gezicht. Ik ben teleurgesteld in de hele coachingstaf van AZ", aldus de doelman.

"Ik denk dat wel meer spelers teleurgesteld waren niet in de basis te staan. Dat is alleen maar goed. Op zich ben ik dan ook blij met zijn reactie...", aldus coach Louis van Gaal die vond dat de Belgen en Romero heel fit waren teruggekomen uit Peking. "Ze zaten in een flow. En ik heb letterlijk gezegd, dat de olympiagangers geen garantie hadden op een basisplaats bij terugkeer."

Didulica zei dat hij dat de gehele voorbereiding heel anders geïnterpreteerd had en volgens hem zijn teamgenoten en de pers ook. "Iédereen dacht, dat de thuisblijvers zouden spelen. Daar hebben we acht weken naartoe gewerkt. Het heeft sinds mijn hersenschudding lang geregend bij AZ. Ik wacht nog steeds op zon. Hopelijk maak ik nog eens deel uit van de regenboog," aldus Didulica die er vanuit was gegaan dat hij gisteren in de basis stond. "We hebben een jong team. Het enige dat je dan nodig hebt, is zelfvertrouwen. En ik heb er zelf een hoop energie in gestoken, het is juist één van mijn kwaliteiten om een team te motiveren en kneden. De transfermarkt is bijna dicht, dan moet je wel een Houdini-act uitvoeren om nog weg te komen.. Of ik ga met hem werken. Of ik graaf mijn eigen graf," aldus een teleurgestelde Didulica.