Renault: "Resultaten bemoedigend"

Renault-coureurs Fernando Alonso en Nelson Piquet jr. zijn zeer tevreden over de eerste paar rondes op het nieuwe circuit van Valencia. Nelsinho haalde een goede negende tijd, en Alonso verraste met de tweede tijd van de dag.

Na afloop van de tweede vrije training zei Alonso:"Ons programma van vandaag was gerichten op het rijden van zoveel mogelijk kilometers en het verifiëren van de simulaties die we voor deze race hebben gedaan. De eerste resultaten zijn erg bemoedigend, maar we moeten hard blijven werken om morgen een solide kwalificatie te kunnen hebben en zondag een goede race te kunnen rijden."

"Ik heb drie uur lang zoveel mogelijk ronden gereden en dat heeft veel interessante data opgeleverd", zei Piquet, die er 64 rondjes draaide. "Het is een erg leuk circuit, alleen was er niet zoveel grip. Maar dat is gewoon op stratencircuits. Ik zal nu samen met mijn engineers werken aan het optimaliseren van de afstelling , zodat we morgen een goede laatste training kunnen rijden en in goede vorm aan de kwalificatie kunnen beginnen."