"Ferrari moet geconcentreerd blijven"

Ferrari moet niet blijven zweven aldus Stefano Domenicali. De teambaas van de Italianen wil dat er geconcentreerd gewerkt blijft worden ondanks de laatste twee zeges.

In Melbourne stapelde wereldkampioen Kimi Raikkonen fout op fout en ook Felipe Massa maakte geen goede indruk. De Braziliaan viel zelfs uit na een crash met David Coulthard. "In de Grand Prix van Australië hebben we niet de échte Ferrari gezien. Het team heeft hier goed op gereageerd en in de twee races daarna laten hoe groot de potentie van ons pakket daadwerkelijk is. We moeten echter op onze hoede blijven. Het team moet zich maximaal inspannen bij de voorbereidingen op de Spaanse Grand Prix, maar ondertussen wel met beide benen op de grond blijven staan. We zijn ons ervan bewust dat onze rivalen steeds sterker worden. Met de beste rijders, beste engineers en beste monteurs zullen we hen proberen voor te blijven," aldus Domenicali.

Deze week rijden zowel Raikkonen als Massa hun rondjes in Barcelona om de Ferrari te testen. Zevenvoudig Wereldkampioen Michael Schumacher stapt woensdag in om de slicks en nieuwe onderdelen voor 2009 te gaan testen.