Uitslag Inter - Ajax

Ajax is er niet in geslaagd om tijdens het tweede Mohammed Bin Rashid International Football Championship in Dubai de finale te bereiken. De Amsterdammers verloren met strafschoppen van Inter.

Na de eerste helft was de stand 1-1. Oud-Feyenoorder Julio Ricardo Cruz bracht de Milanezen op voorsprong. Niet veel later wist Kenneth Perez opnieuw trefzeker voor zijn 'nieuwe' club. Ook in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. Het doelpunt van Ajax werd gescoord door Heitinga via een strafschop en ook Cruz wist nog eenmaal te scoren waardoor de eindstand van 2-2 op de borden verscheen.

Tijdens de strafschoppen wisten Jan-Arie van der Heijden, Kennedy Bakircioglü en John Heitinga niet te scoren waardoor Inter morgen de finale zal spelen. Lichtpunt bij Ajax is de terugkeer van Edgar Davids en Leonardo. Zij mochten na lange tijd van blessuren hun rentree maken.