FC Den Bosch boos op RTL

FC Den Bosch is boos op RTL Nederland. In de voetbaluitzending, die vrijdagavond te zien was, werd een artikel met trainer Theo Bos getoond. De titel van dit bericht was: 'Theo Bos wil de play-offs halen'.

De presentator van dit tv-programma, Jan-Joost van Gangelen, voegde hier de volgende uitspraak aan toe: "Dit artikel stond vandaag in het programmaboekje van FC Den Bosch en dus hebben daar een paar mensen zitten te slapen, want de play-offs zijn al lang binnen."

FC Den Bosch was, op zijn zachtst gezegd, niet bij met de uitspraak die Van Gangelen deed. In een officiële verklaring maakte de Bossche club het volgende bekend: "FC Den Bosch is niet gediend van deze uitspraak, want het artikel dat RTL liet zien, komt NIET uit het programmaboekje van FC Den Bosch tegen FC Emmen, zoals RTL wel naar buiten brengt. Het artikel dat RTL heeft getoond in de uitzending komt uit de presentatiegids van FC Den Bosch, die aan het begin van dit seizoen is verschenen. En waarin Theo Bos voorafgaand aan het seizoen de doelstelling aangeeft voor de competitie 2007-2008. FC Den Bosch vindt het zeer vervelend dat RTL de informatie onjuist heeft weergegeven."