Liverpool doet mee om Mascherano

Alles wijst er op dat Juventus ook een poging gaat wagen om Javier Macherano te contracteren. Liverpool zit namelijk al een tijdje achter de Argentijn, welke onder contract staat bij West Ham United, aan. De Argentijn zit bij de Engelse ploeg met regelmaat op de bank.

Diverse media suggereren inmiddels dat Juventus contact heeft met MSI, eigenaar van de spelersrechten van Mascherano. De twee partijen zouden namelijk praten over een mogelijke transfer naar de ploeg uit Turijn. Gazetto dello Sport heeft gepubliveerd dat Liverpool ook interesse heeft in de middenvelder. De manager van The Reds, Rafael Benítez, heeft eerder al laten weten dat hij graag een dergelijke speler aan wil trekken.

Samen met Carlos Tevez maakte Mascherano, op slag van het sluiten van de transfermarkt, de overstap van het Braziliaanse Corinthians naar West Ham United. Al sinds het moment dat het duo op de transferlijst stond werden ze met een aantal clubs in verband gebracht. Toch wilde het tweetal bij de Engelse ploeg gaan spelen. Ze kenden overigens een moeilijke eerste seizoenshelft, waardoor het niet ondenkbaar is dat een eventueel vertrek aanstaande is.