Dudek wil in januari weg bij Liverpool

Vorig seizoen won keeper Jurek Dudek met Liverpool de Champions League, maar sindsdien is hij steeds ongelukkiger geworden bij de Engelse club. Als er niets veranderd aan de huidige situatie, dan wil de Pool in januari vertrekken.

"Het is verschrikkelijk om niet te kunnen spelen terwijl je afgelopen seizoen de Champions League nog hebt gewonnen. Tot nu toe heb ik geconcentreerd naar mijn herstel toegewerkt maar nu ik fit ben wil ik mijn plek terug.", aldus Dudek.

Voordat dit seizoen begon liep de keeper een blessure aan zijn arm op, waardoor hij zijn basisplaats verloor aan José Reina. Hij kwam over van het Spaanse Villarreal, zodat er geen plek meer was voor de Poolse keeper.

Verder is Dudek ook bang dat hij zijn plaats in het nationale elftal van Polen gaat verliezen: "De bondscoach heeft me verteld dat het erg moeilijk voor me wordt om bij de Poolse selectie te blijven als ik niet snel aan spelen toekom. Het missen van het WK zou een ramp voor me zijn. Als Benitez me een kans geeft zal ik hem pakken maar anders wil ik in januari weg."