"Stevens terug naar Roda JC"

Volgens Dagblad De Limburger wordt Huub Stevens de nieuwe coach van Roda JC. Van maart 1993 tot oktober 1996 was de 51-jarige trainer, nu werkzaam bij de Duitse club 1. FC Köln, al met veel succes trainer van de club uit Kerkrade.

De krant baseert zich op bronnen binnen de Limburgse club. Directeur Frank Rutten van Roda wilde niet reageren: "Wij gaan niet in op individuele namen." Volgens De Limburger zijn de onderhandelingen bijna afgerond. De salariseisen van Stevens vormen naar verluidt geen struikelblok, omdat hij graag meer tijd met zijn vrouw en dochter in Eindhoven wil doorbrengen. Na dit seizoen neemt Roda afscheid van de huidige trainer, Wiljan Vloet. Ander namen die op het lijstje van de Limburgse club stonden waren Bert van Marwijk (Borussia Dortmund), Paul Put (Lierse SK) en Aimé Anthuenis(bondscoach België)

Sinds afgelopen zomer is de Nederlander trainer van het Duitse 1. FC Köln, waar hij een contract voor een seizoen tekende, met een optie voor nog twee seizoenen. Momenteel bezet hij met de club uit Keulen de tweede plek in de Tweede Bundesliga.