RBC verlengt contracten

RBC Roosendaal verlengt de contracten met Molenaar, Hellemons en Luijten.

Volgens technisch directeur Rob Meppelink wordt het contract van Robert Molenaar automatisch verlengd: "Want volgens een clausule in zijn contract zou dat gebeuren als hij een aantal wedstrijden zou spelen dit seizoen. Nou, dat aantal is hij nu al gepasseerd."

Met Erik Hellemons wil de club een jaar door en de speler heeft aangegeven dit ook te willen. Hellemons vertelde: "Zoals het er nu naar uitziet, ben ik in elk geval ook volgend jaar nog als speler actief. In mijn contract staat als voorwaarde gesteld dat ik twintig wedstrijden of zo zou moeten spelen, nou daar ben ik nu al bijna aan. Voor 1 maart moet de zaak in elk geval beklonken zijn."

Ramon Luijten speelt op dit moment op huurbasis voor RBC Roosendaal. Nu is hij met RBC akkoord over een contract voor nog anderhalf seizoen.

De Graaf, Ikedia, Youssouf en Razic blijven in ieder geval ook volgend seizoen actief in Roosendaal. Daarmee is een leegloop voorkomen. Of er nog onderhandeld gaat worden over een langer verblijf van Bjorn Daelemans en Pablo Niño in Roosendaal, is onzeker: "Daar zal ook de nieuwe trainer zich over uit moeten spreken.", aldus Rob Meppelink.