Terug naar Antaloor met Two Worlds II

Uitgever-met-bijzondere-naam Zuxxez Entertainment brengt RPG-liefhebbers het goede nieuws dat Two Worlds II op komst is. Dit betekent dat we deze winter nog terug kunnen naar de magische wereld van Anteloor!

Two Worlds II biedt volledig opnieuw opgebouwde AI, ervaren acteurs, actieve combat en een nieuwe engine met ondersteuning voor een heleboel hippe termen: enorme hoeveelheden dynamische lichten, micro-detail parallax mapping, 24 Bit HDR Post Processing, Space Ambient Occlusion en Human Eye Accommodation. Kortom: het spel belooft er mooi uit te gaan zien.

Het verhaal van de game is een vervolg op het eerste deel en speelt zich enkele jaren later af. In de game zullen we ons voornamelijk richten op Oostelijk Anteloor, plekken waar we nog nooit zijn geweest en die vol mysterie blijken te zijn!

De game zal in ieder geval zijn weg vinden naar de PC, er wordt gesproken over next-gen consoles maar het is nog onbekend welke consoles dat zullen zijn. De eerste paar screenshots zijn hieronder te vinden.