Meer installaties en widescreen voor BioShock

Nadat eerder nog werd aangekondigd dat BioShock twee keer geïnstalleerd mocht worden, zonder daarvoor een deïnstallatie uit te voeren, doet 2K games nu een andere uitspraak. BioShock zal een zogenaamde "5 by 5" systeem krijgen. Dit wil zeggen dat de game op vijf computers geïnstalleerd kan worden en op alle computers ook vijf keer geherinstalleerd. 2K games zal binnenkort een "revoke app" uit doen gaan die problemen met de originele limitatie zal tegengaan.

2K zal ook met een patch komen voor PC-gamers die de mogelijkheid biedt om de FOV van de game in te stellen, ondanks eerdere claims dat de huidige widescreen zo hoort. Een patch voor de Xbox 360 is momenteel ook in overweging. Verder heeft het bedrijf nog een technische FAQ online gezet en is de tot voorheen niet actieve server aan gezet, zodat iedereen de game fatsoenlijk kan installeren.

Het lijkt er op dat 2K dus goed naar de community heeft geluisterd en ermee aan de slag is gegaan. Wanneer de hierboven genoemde patches uit zullen komen is nog niet bekend.