Nieuw hersenvoer in aantocht

Nintendo heeft met Brain Training een gat in de markt gevonden en dus is het logisch dat er vele aftreksels van deze game verschijnen. De nieuwste telgen in de Brain Trainingkloon-familie zijn mede ontwikkeld door Dr. Makoto Shichida, bedenker van de Right Brain Development Theory. De games krijgen de naam Brain Boost mee en verschijnen in twee verschillende versies.

Allereerst is er Brain Boost: Beta Wave. Dit spel focust zich op de stimulerende delen van de rechter hersenhelft zoals concentratie en diep nadenken. De 'spelletjes' die in dit spel gedaan kunnen worden zijn het herkennen van vormen, het onthouden van een volgorde, het zoeken van een match en iets met bewegende stippen.

Het broertje van Beta Wave heeft de naam Gamma Wave meegekregen en bevat spellen die te maken hebben met perceptie en problemen oplossen. De 'spelletjes' draaien voornamelijk om het onthouden van gezichten, plaatjes, getallen, kleuren en omstandigheden.

“Each Brain Boost game offers a completely different set of fun, yet challenging, brain training problems that are designed to enhance your mental acuity,” aldus Ken Gold, Marketing manager bij Majesco Entertainment. “We believe a growing number of consumers are looking for more diversified game play experiences and the Brain Boost games will help attract a new audience to the category.”

Beide spellen zullen ergens in november in de winkel te vinden zijn voor mid-price.



Dagelijks twee stuks Beta Wave en twee
ons Gamma Wave houden je hersenen gezond!