Lading screens Broken Sword 4

Er is een lading screenshots verschenen waarop de verschillende acties die George Stobbart uitvoert goed te zien zijn. Ook is Nico (Nicole) Collard te zien, wie er dus aan twijfelde of zij wel in het spel voorkomt een hele geruststelling.

In Broken Sword The Angel of Death, dat in september uit moet komen gaat het over de eeuwenoude strijd tussen wetenschap en religie. George wordt verliefd op de mysterieuze maar mooie Anna Maria. Haar plotselinge verdwijning leidt tot een wanhopige race tegen de klok om een oeroud voorwerp te vinden dat de potentie heeft voor immense destructie. De enige aanwijzing waarover George beschikt is een oud manuscript met onbegrijpelijke referenties naar 'mfkzt', een mythische en langvergeten substantie.

Broken Sword 4 is in principe een point-en-klik adventure. Met een linkermuisklik wordt interactie met een voorwerp mogelijk, met de rechtermuisklik open je een menuutje met andere mogelijke interacties. Er zullen wel enkele getimede puzzels in het spel zitten om de speler een beetje onder druk te zetten. Als je te lang over zo'n puzzel doet, begint de situatie gewoon weer opnieuw zodat je het keer op keer kan blijven proberen. Puzzels zoals de beruchte "geit-puzzel" in deel 1 (Shadow of the Templars), waar veel spelers op vastliepen, zullen er niet in voorkomen.

Hieronder vind je een deel van de nieuwe screenshots, de rest vind je hier