Vrijen in de auto gevaarlijk

Het zal je maar gebeuren: je bent lekker liefdevol bezig op de achterbank van je auto, en dan wordt diezelfde auto gestolen. Het overkwam een Brits stelletje...

loezzie meldde ons via de newssubmit namelijk het volgende:

Terwijl een Brits paar hartstochtelijk de liefde bedreef op de achterbank, werd hun auto gestolen. De verliefden werden met auto en al ontvoerd door een onbekende. Ze werden anderhalf uur lang naakt rondgereden, met de waarschijnlijk geestelijk gestoorde man aan het stuur.

De tortelduifjes, twee ambtenaren van financiën, zaten in hun voertuig op een verlaten parkeerplaats in de buurt van Altrincham, bij Manchester. Met karton voor de ramen hadden zij zich van nieuwsgierige blikken afgeschermd. Ze vergaten echter de deuren op slot te doen. Bovendien hadden ze in hun 'eager' de sleutel in het contact laten zitten.

Een dief sprong plotseling in de wagen en zette zich achter het stuur, aldus het politierapport. Toen het paar vroeg of het zijn kleren mocht aantrekken, begon de man over religie te praten. Hij beweerde ook "gezocht te worden door de regering".

Na een 100 kilometer lange rit, parkeerde de man de auto in een drukke straat in het stadje Wrexham. Hij bood zijn verontschuldigingen aan en liet geld achter voor de benzinekosten.